Вертикална светеща табела краси входа към археологическия музей в град Хисаря

През 1933 г. група местни жители създават археологическо дружество, имащо за цел да събира, опазва и популяризира богатото археологическо наследство на Хисаря. Години по-късно, след разширенията и промените той има експозиционен двор и т. нар. лапидариум – място, където са подредени камъни с археологическо значение – статуи, каменни плочи с епиграфи, архитектурни детайли като колони, фризове и акротерии. Точно на това място поставихме вертикална светеща табела за археологически музей Хисаря.

Материали, на които може да се разчита във времето

Рекламната табела е изработена от алуминиеви профили, бонд с имитация на дърво и вградени релефни светещи букви от плексиглас. Използваният бонд представлява сандвич от два алуминиеви листа, между които има трети от пластмаса. Полученият алуминиев композитен панел e лек и удобен за работа и предоставя възможност дори за обработка на място. Едно от най-важните му качества е издържливостта при високи температури.

Наличието на снап рамки позволява лесно и бързо да се променя визията на рекламните материали.

Честа практика е да се използват тотеми за привличане на вниманието. Светещите и несветещи тотеми се изработват с метална носеща конструкция, която издържа на въздействието на дъжд, сняг и вятър. За проекти от този тип външна реклама се използват качествени материали с отлична здравина за години напред.

Наличието на вградени релефни букви е изгоден начин вашата табела да се отличи

Системата с вградени светещи букви може да послужи за всеки тип бизнес, организация или институт. Комбинацията между светещи букви и разнообразието от цветове на еталбонд привлича погледите, което същевременно я прави освен красива и практична. Този вид букви има висока трайност и здравина. Ние от Медия Дизайн използваме висок клас LED модули на световно признатия корейски производител G.O.Q. LED. По този начин даваме 3 години гаранция на нашите табели, макар издръжливостта на рекламния обект да е в пъти по-голяма.


Клиент:  Археологически музей Хисаря


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Хисаря