Хотел Палома предлага на своите гости уютна атмосфера и релаксиращ престой. Разположен е само на 300 метра от плажната ивица и в близост до богато разнообразие от места за забавления и отдих – търговски центрове, водни атракции и нощни заведения.

От ръководството на хотела се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изграждане на визуална комуникация.

Интериорни табели и информационно табло за хотел Палома

За правилното обозначаване на етажите, хотелските стаи и другите помещения, нашият екип изработи интериорни табели. Те са изработени метализирани и са гравирани. Изключително елегантни и вписващи се в дизайна на обекта. Другият вид изделие, което инсталирахме е информационно табло от плексиглас и надписи от фолио. То е монтирано изнесено напред чрез холдери. Ориентира успешно и указва нужната информация какви услуги предлага хотел Палома.

Изобилие от възможности за Вашия бизнес

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва такъв тип изделия от плексиглас, стъкло, керамика и дори от ПВЦ. Могат да бъдат гравирани и рязани на лазер, използваме също и благородни метали като златна драна неръждавейка. Екипът ни от опитни професионалисти ще се погрижи да подчертае Вашата фирмена идентичност и да получите изделия, които да Ви служат безпроблемно години наред.


Клиент:  Хотел Палома


Дата:  Април 2018


Гаранция: 3 години


Град:  Слънчев бряг