Магазин за дамска мода Stilissima се намира в Студентски град, София. Собствениците се обърнаха към нас за изготвянето на проект за външна реклама на модния магазин. Съобразихме се с архитектурния стил на обекта, облицован с еталбонд в цвят графит, както и с бюджета на клиента. Предложихме изпълнение на надписи от фолио на 3M в светъл нюанс, така че рекламата да изпъква на тъмната основа.

Надписи от фолио за магазин за дамска мода в София

Постигнахме атрактивна и стилна визия с надписи от фолио за магазин Stilissima. Рекламата от фолио монтирахме на козирката от еталбонд на магазина, която се вписа във визията на бутика за дамски дрехи и му придаде допълнителна елегантност. Поставихме букви от полимерно фолио 3M Scotchcal 50 в бял цвят, които да контрастират с тъмната основа (облицовката).

Тази серия 3M фолио e подходяща за прилагане върху несветещи табели и повърхности с леки кривини. Използваме я за обекти на открито или закрито. Благодарение на отличните характеристики на фолиото и професионалното апликиране от нашия екип, можем да дадем гаранция на брандирания обект от 2 години.

Атрактивна външна реклама

Първото впечатление в бизнеса е най-важно. Позволете си да се откроите от останалите в бранша. Рекламна агенция Медия Дизайн е специализирана в проектиране, производство и инсталация на всички видове външна реклама. Нашият дългогодишен опит в областта ни позволява да реализираме проекти, които полагат основите за успех на най-различни брандове.


Клиент:  магазин Stilissima


Дата:  Април 2017


Гаранция: 2 години


Град: София