УМБАЛ Еврохоспитал Пловдив е медицински комплекс, който отваря врати и приема първите си пациенти през 2012 година. Болницата в Южна България бързо изгражда имиджа си на място с отдадени и добри специалисти. Лекарите тук разполагат и с едни от най-модерните апаратури използвани в областта.

Ние улеснихме посещението на комплекса, поставяйки високачествени и функционални информационни елементи. Изградихме цялостната интериорна и външна визуална комуникация, която беше нужна на Еврохоспитал Пловдив за невербалното общуване с клиентите ѝ. Поставянето на интериорни табели, надписи и обемни букви е изключително важно за всяко едно болнично заведение.

Правилно позиционирани интериорните табели, са еднакво важни както за болницата, така и за клиентопотока. Работейки заедно с Еврохоспитал взехме най-добрите решения, които да помогнат на посетителите на болничното заведение да стигнат без главоболия до търсеното място.

Визуална комуникация постигната чрез множество информационни елементи

Обемни букви, табели и изобилие от надписи от фолио изграждат цялата визуална комуникация на Еврохоспитал. Голям светещ надпис в синьо и червено са видими от далечно разстояние и указват локацията на сградата. Няколко табели на ключови места насочват към входа на Еврохоспитал и двата паркинга на медицинския комплекс. В сградата поставихме множество табели и надписи. На кабинетите в отделенията монтирахме малки табели с изчистен дизайн. В помощ за пациентите са табла (включително и на асансьора), които са с информация за всички отделения в болницата.

Светещи табели пък оказват места, които са с достъп само за медицински персонал – така се избягва нарушаване работата на специалистите. Както е по изискване, отвътре на всеки вход и изход е означен със светеща знак.

Благодарение на качественото брандиране на обекта, ние помогнахме на посетителите на Еврохоспитал да избегнат неприятното и дразнещо лутане. Визуалната комуникация на болницата изградихме по високите им стандарти. Резултатът от усилия и работата ни остави отлични отзиви от страна на клиентите.


Клиент:  Еврохоспитал


Дата:  Март 2012


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив