Като част от брандинга на новооткрития магазин JUMBO, намиращ се в Mall Plovdiv Plaza, имахме задачата да изработим и инсталираме рекламни винили. Това е бърз и подходящ начин да е анонсират събития, каквото в случая е и Откриването на магазина. Изработват се и монтират бързо, заради което може да се реагира в кратък срок за направата им.

Докато магазинът все още беше в ремонтни дейности и подреждане, инсталирахме винили по на витрините по протежението му, с които да обозначим локацията и да привлечем вниманието на потребителите. С надпис „Очаквайте скоро“ любителите на марката тръпнеха кога ще могат да го видят в завършен вид. Когато датата на откриване стана ясна, заменихме винила с нов, на който пише „Предстоящо откриване 8.11.2023“.

Поставяне на рекламен винил на фасадата на МОЛ-а

Изработихме и инсталирахме и винил с пълноцветен печат за предстоящото откриване на фасадата на Mall Plovdiv Plaza – нелеко предизвикателство, което завършихме за много кратко време. Всъщност, по-трудна бе цялата огранизация за самия монтаж – отбиване на движението, всички мерки за безопасност, за да се предотврати инцидент, тъй като районът е с голям поток на движение на коли и пешеходци.


Клиент: Верига магазини JUMBO


Дата: Октомври 2023 


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив