„AIT“ има над 20 години стаж в сферата на международния наземен транспорт. Компанията е лидер в експресните доставки на товари и е предпочитан партньор от големи международни компании. Оперира на територията на цяла Европа, както и курсове Турция – България.“

Фирмата се обърна към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на тотем, който да бъде инсталиран пред техния оперативен център в Долни Богров.

Двустранен светещ тотем тип фирмен указател за AIT

Рекламното изделие е изработено от метална конструкция облечена с Еталбонд, светещи указателни табели и обемни светещи букви AIT. За създаването на табелите е използвана алуминиева система за светещи реклами: лице винил 3М Panagraphics III, надписи от 3М Scotchcal 2330 фолио и осветяване със сигурни и надеждни светодиодни модули със Samsung чип.

AIT обемни букви от алуминий са изработени с лице от бял плексиглас. Тази система е с висока трайност тъй като алуминият не корозира и след години изглежда отлично, без следи от атмосферните условия. За осветяването на буквите също са използвани отново модули от корейския производител G.O.Q LED.

Как тотемът влияе на фирмения имидж?

Заради внушителните си размери и ефектен външен вид, рекламните тотеми се използват широко за обозначаване на бизнес сгради, бензиностанции, хотели, като указателни табели за заведения и други.

Такъв тип външна реклама успешно привлича вниманието на минувачите и няма как да бъде подмината. Рекламна агенция Медия Дизайн изработва и по-нестандартни проекти за тотеми в така пренаситената градска среда. Опитният ни екип от дизайнери се грижи клиентът да получи рекламно изделие с атрактивен дизайн, което да служи като визитна картичка на неговия бизнес.


Клиент:  AIT


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град:  Долни Богров