Стилен и популярен, хотел България в град Харманли не спира да привлича все повече и повече клиенти. Освен качеството на предлаганите услуги и уютните хотелски стаи, има и още нещо, което насочва интереса и вниманието на хората. От Рекламна агенция Медия Дизайн създадохме рекламен тотем с името на хотела и прилежащото към него бистро България.

Защо тотемът е добър избор за реклама

Рекламният тотем е монтиран върху здрава основа, т. нар крак на тотема, а отгоре поставихме две отделни двустранни табели изработени изцяло от еталбонд. Еталбондът е устойчив материал, който е подходящ за изработка на външни рекламни инсталации, благодарение на своята издръжливост при тежки метеорологични условия.

Тези рекламни изделия намират приложение често като външна реклама, но също така и интериорна. Светещите и несветещи тотеми са подходящи за показване на местоположение, промоция на оферти и др. Средната височина е от 3 до 7 метра, което ги прави забележими отдалеч, а това е предимство, търсено от много фирми.

В Рекламна агенция Медия Дизайн производството на рекламни изделия е стандартизирано по изискванията на БАПРИЕ. Това дава сигурност на нашите клиенти, че получават обслужване на високо ниво. Детайлите се изпипват докрай и даваме пълна гаранция до 5 години на рекламните тотеми.


Клиент:  Хотел България


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Харманли