Savini Gelato е в центъра на Пловдив и е място, където предлагат нещо, от което се нуждае всяко горещо лято – занаятчийски сладолед. „Savini Gelato е изцяло авторски проект, чрез който имам възможност да се разгърна максимално и да правя това, в което вярвам“, разказва Савина Николова.

За да продължат да радват пловдивчани с великолепният сладолед, който предлагат, те имаха нужда от двустранна светеща табела, която да привлича минувачи към обекта.

Двустранно светеща табела Пловдив

За двустранните светещи табели Пловдив – Savini Gelato изработихме светеща двустранна рекламна табела с лице от плексиглас, която облепихме с транслуцентно фолио. Алуминиевите профили боядисахме в черен мат, за да успеем да предадем максимално идентичността на фабриката за занаятчийски сладолед. Табелата не само ще издържи на често променливите метеорологични условия за региона, но ще привлича и минувачи за дълги години.

Светещи рекламни табели Пловдив – Здравина и дълготрайност

За осветлението и, отново се доверихме на Корейските модули G.O.Q LED с чип на Samsung . Те осветяват рекламата ярко и стилно, докато също така са и много енергийно ефективни. Това е само една малка част, която прави животът на нашите табели – изключително висок. В комбинация с останалите използвани материали, светещата табела за „Савини Джелато Пловдив“ се покрива от 3-годишна пълна гаранция. И дори до днешна дата, табелата продължава да изпълнява функцията, за която е поставена там.


Клиент:  Savini Gelato


Дата:  Април 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив