Фитнес и скуош клуб Тотал Спорт се доверява на нашите професионалисти за своите реклами. Работим с клуба от дълго време и успяваме да пресъздадем идеите на екипа в наистина провокативен и помнещ се дизайн. Особено важно направление от маркетинга на Total Sport са винилните реклами, които се поставят на билборди и презентират бизнеса пред широка аудитория.

Впечатляващи рекламни визии за Тотал Спорт

В забързаната градска среда, където изобилстват всякакви реклами, хората все по-трудно биват впечатлявани от тях. Изискват се опит и голяма изобретателност, за да се създаде дизайн на билборд, който да провокира хората да спрат своето внимание върху рекламата. Дизайнерите на Медия Дизайн многократно успяват да открият необходимата доза вдъхновение и оригиналност, така че всеки дизайн на билборд на Тотал Спорт е не само забележим, но и запомнящ се. Рекламните визии за всяка промоция, събитие или празник на спортния клуб провокират все по-голям интерес към бранда. Чрез креативния дизайн на билборд, спомагаме Total Sport да се наложи като марка, да бъде все по-разпознаваем бранд.

Дизайн на билборд, който няма да „подминете“

Това правим в Медия Дизайн!

Всъщност вие ще преминете покрай билборда, но няма да подминете рекламата на него. Такава е целта на този тип външна реклама, да успее за кратко време да грабне вниманието и да отправи посланието си.

Благодарение на опита, който сме натрупали през годините, и добрите си професионалисти, можем да предложим рекламни визии за билборди, които се превръщат в успешен маркетингов инструмент на компаниите.

Реализираните от нас проекти за дизайн на билборд на Фитнес и скуош клуб Тотал Спорт са мощен рекламен инструмент, който всекидневно достига до хиляди хора. Популяризират клуба и качеството на предлаганите услуги, с помощта на атрактивно представеното послание. Рекламата от билборда се помни и се асоциира с Тотал Спорт и обратното – когато си помислите за клуба, в мисълта ви изниква някоя вдъхновяваща рекламна визия. В такъв случай можем да кажем, че сме успели да си свършим работата – клиентът е доволен и бизнесът му е проспериращ.


Клиент:  Тотал Спорт


Гаранция:


Град: Пловдив