The Sunny Bakery – Слънчевата пекарна е едно магически привлекателно място със своята слънчева атмосфера и апетитни ръчно приготвени вкусотии. Може да я откриете на новия ѝ адрес – ул. „Зорница“ 7А, град Пловдив. Ще останете очаровани от множеството „hand made“ сладкиши и печива: бутикови торти, мъфини, френски макарони, брауни, меденки и още куп примамливи сладкарски изкушения. В комбинация с приветливото отношение на персонала и свежата и модерна обстановка ще им се насладите максимално.

Рекламна агенция Медия Дизайн допринесе за атрактивния външен вид на пекарната с прецизно и елегантно изпълнена външна реклама по предварително изготвен дизайн за сладкарница. Брандирахме Слънчевата пекарна с ефектни рекламни табели и надписи от фолио, които отговориха изцяло на стила на обекта и изискванията на клиента.

Светещи табели насочват вниманието към Слънчевата пекарна

Монтирахме две светещи табели с винил и алуминиеви профили – доказана здрава и устойчива система за рекламни табели. Специализираният профил изпъва идеално лицата на табелите и осигурява отлична устойчивост на атмосферни условия – влажност, вятър, слънце и т.н. Цялостният дизайн на сладкарница Слънчевата пекарна, включително и този на двете табели e модерен, отговарящ на съвременните тенденции за този тип обекти. Стилизирани изображения на сладкиши украсяват табелите и подсказват предназначението му. Свеж зелен етикет на голямата табела указва, че изделията на пекарната се приготвят „на ръка“. По-малката табела е двустранна и служи за по-добра видимост на пекарната и от двете посоки на движение на улицата.

Надписи и елементи от фолио допълват стилния дизайн на сладкарница The Sunny Bakery

С надписите от фолио, поставени на витрините, още веднъж се акцентира върху това, че сладкишите са домашно приготвени бутикови изделия. Графиките на сладкарските изделия по витрината придават още стил и елегантност на фасадата на пекарната. Добавено е и работно време и информация как да ги открие потребителят в социалните мрежи. Ще видите и логото на The Sunny Bakery и надписи с основните изделия, които се изработват. За да се прибави и малко френска елегантност, над надписите са поставени изображения на тента от фолио. Брандирането и на витрината създава пълна и завършена визия на обекта, откроявайки го от типичната градска архитектура.


Клиент:  The Sunny Bakery


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив