Брандиране на пункт на Еврофутбол в Пловдив със светеща реклама

За един от пунктовете на Еврофутбол в Пловдив, намиращ се на бул. „Шести септември“ до автомивка Jet car wash, изработихме светеща външна реклама.

Брандирахме обекта със светещи табели, съобразно разположението му. Понеже букмейкърският пункт е продължение на сградата на автомивката, беше подходящо да сложим табели, за да се разграничи. Другата особеност на този Еврофутбол в Пловдив е, че е разположен на ъгъл. Спрямо тези специфични подробности, рекламните табели са сложени от двете страни на обекта, така че образуват ъглова табела. Така и през деня, и вечер табелите се възприемат като една цяла реклама и ясно открояват пункта.

За изработката на табелите използвахме системата с алуминиеви профили за страници, винил и фолио за лице и светодиоди за осветление. Тази комбинация от материали гарантира табели с перфектен вид и висока трайност. Винилът е изпънат идеално и изглежда като плоскост, благодарение на специалното захващане на алуминиевите профили. Колкото по-опънат, толкова по-здрави са табелите. Лицето на табелите е от винил 3M Panagraphics III с апликирано транслуцентно фолио на 3M серия 2330. Светодиодните модули са на корейската фирма G.O.Q. LED, превърнала се във водеща компания в този сектор. Изпълнени по този начин, табелите светят без промяна на цвета и яркостта.


Клиент:  Еврофутбол


Дата:  Октомври 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив