Рекламна агенция Медия Дизайн проектира, произведе и монтира рекламен светещ тотем Пловдив за професионално гимназиално училище по електроника и електротехника “ ПГЕЕ „.

„Професионална гимназия по електротехника и електроника“ в Пловдив е едно от елитните средни училища на територията и околностите на града. В нея се подготвят техници и специалисти в областта на електротехническата промишленост, електронната промишленост и информационните технологии.

Курсът на обучение е четиригодишен и техникумът се обособява като елитно учебно заведение, което дава специфичната образователна степен – средно специално образование. През първата година от създаването му през 1962г. в училището са открити 5 паралелки със специалности и е с наименованието „ТЕТ Ленин“.

За разпознаване и реклама на „ПГЕЕ“ Пловдив, монтирахме и инсталирахме светещ рекламен тотем в двора на училището.

Тотемът на ПГЕЕ Пловдив с важно съобщение

Водени от интериора и новите технологии на гимназията, знаехме, че трябва да проектираме тотем , които да се откроява. Използвахме алуминиев композитен панел. Тотемът е изграден от отделни модули от бонд. Изработихме релефни светещи букви от 10мм прозрачен плексиглас тип сандвич, за да придадем максимално гимназиалното технологично мислене. Те най-добре успяват да предадат изисканост и дисциплинираност на училището. Ние използваме специална технология, за да може буквите да са самозалепващи. Това прави монтирането им твърде лесно, без да е необходима допълнителна помощ от опитен майстор.

Светещо лого на тотем Пловдив

За да може логото на гимназията да се откроява и разпознава, монтирахме 3мм син плексиглас с вградено LED осветление. Тъй като е изключително важно да представим коректните цветове на логото на клиента, използвахме фолио за светещи реклами 3M , което поставихме върху логото в син цвят от плексиглас. Осветителните модули е на едни от водещите в бранша – G.O.Q. LED. Те се открояват с това, че са енергийно ефективни, светят ярко и разполагат с дълъг експлоатационен живот на тотем Пловдив.


Клиент:  „ПГЕЕ“ Пловдив


Дата:  Февруари 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив