Първоначално, дроновете, са били разработени изцяло за военно-разузнавателни цели за редица правителства. В последните 10 години, обаче, наблюдаваме нарастващ любителски интерес към тях, особено в света на фотографията. А, благодарение на социалните мрежи, вече всеки може лесно да споделя своите снимки. Дроновете се маневрени и лесни за управление. Това се случва чрез дистанционно или специализирани приложения.

DJI България е оторизиран дистрибутор на DJI дронове в страната. Те предлагат не само висококачествени дронове, но и оборудване за кинематография, стойки за камери и много други. Отделно, в магазина може да тествате и един от малкото летателни симулатори.

От рекламна агенция Медия Дизайн се погрижихме за брандинга на търговския им обект в София Ринг Мол.

Елегантни вградени табели

За целта изработихме две ефектни светещи текстилни табели с алуминиеви профили, които вградихме в двете противоположни стени на магазина. Те допринасят за атмосферата, като я правят по-елегантна и нестандартна. За тяхната изработка ни бяха нужни висококачествени алуминиеви профили за текстилни табели и G.O.Q. LED осветление.

Какви са предимствата на алуминиевите профили

Алуминиевите профили предоставят много възможности за създаване на най-разнообразни по вид и размер рекламни инсталации. Те могат да бъдат както едностранно, така и двустранно светещи. Технологията на сглобка позволява лесна и бърза подмяна на рекламната визия или послание. Могат да се монтират както на стени, да се вграждат и да се поставят на отделни конструкции, в случай че са двустранно светещи и изискват видимост и от двете страни. Най-голямото предимство на текстилните табели с алуминиеви профили, е че са изключително елегантни, а в допълнение с ярки и мощни светодиодни модули, те придобиват още по-впечатляващ и ефектен вид.

Интериорните табели с лице от текстил са подходящи са за декориране на търговски обекти, молове, заведения, изложения, панаири и много други.


Клиент:  DJI България


Дата:  Ноември 2017


Гаранция: 3 години


Град: София