Велозона е е дистрибутор на водещи производители на велосипеди, велосипедни аксесоари и части от Европа и България. Портфолиото им съдържа 50 000 артикула в наличност включва утвърдени и известни брандове като GIANT, VARAN, KROSS, LE GRAND и още други.

От ръководството на Велозона се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на атрактивна и привличаща вниманието визия на магазина.

Светеща табела и светещи колони за Велозона, Пловдив

Нашият екип създаде за Велозона светеща табела и светещи колони с подлепен плексиглас и фолио, които да посрещат клиентите и в същото време да подчертават утвърденият имидж на магазина. Рекламните изделия са осветени с висок клас LED модули от доказан производител – G.O.Q LED.

Използването на качествени материали обезателно удължава живота на всеки вид реклама. Поради тази причина, ние от Рекламна агенция Медия Дизайн предоставяме на своите клиенти спокойствие за години напред.

Рекламни изделия от Еталбонд

Какви са предимствата на изделията от Еталбонд? Изгодна цена, здравина, високо качество, трайност и много възможности за създаването на привличащ рекламен вид. Табелите от Еталбонд се създават изцяло съобразени с желаните от клиента размери, а леката му конструкция значително опростява монтажа.


Клиент:  Велозона


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: София