Основана през 2012г. като традиционен подизпълнител, фокусиран върху сглобяването на фотоволтаични системи, днес Sunotec Group се превърна в международна група от компании с повече от 400 служители. В продължение на почти 9 години са надежден и ориентиран към бъдещето партньор на техните клиенти при изпълнението на големи фотоволтаични проекти в Европа, Африка, Близкия изток и Австралия.

От ръководството на компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на интериорна табела.

Ефектна интериорна табела за Sunotec

Създадохме за Sunotec красива и елегантна интериорна табела. Процесът на изработка е изключително комплексен, и за да се постигне този необичаен ефект, комбинирахме няколко вида материали. Гърбът е от черен плексиглас. Върху него е залепена драна неръждавейка с вградени букви от прозрачен плексиглас. За де се постигне тази визия те бяха облепени в основата си с фолио в зелен цвят.

Нуждаете ли се от интериорни табели?

Интериорните табели винаги са били и ще бъдат отлично решение за всеки бизнес. Те привличат внимание, насочват успешно или дават нужната информация за продукти, услуги или местоположение. Създаването на атрактивни интериорни табели утвърждава имиджа Ви пред клиентите, които вече са направили първата крачка към Вашия бизнес.

Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25-годишен опит в създаването на всякакъв тип реклама. Нашите професионалисти могат да консултират правилно, насочат и изработят нужните рекламни изделия.


Клиент:  Sunotec


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: