Лайпциг е един от емблематичните хотели на Пловдив. Намира се в непосредствена близост до много забележителности – включително и едно от тепета – Альоша, Цар Симеоновата градина и много други. През годините хотелът е претърпял много промени по интериора и екстериора си. Точно тук се намесихме и ние като изработихме две рекламни инсталации, чрез които подсилихме присъствието му.

Елегантна и стилна реклама

За хотел Лайпциг изработихме светещи обемни букви от висококачествен червен плексиглас и LED осветление, които монтирахме на входа. Високоустойчивите светодиодни модули на корейската компания G.O.Q. LED осигуряват ефектно осветяване, което не остава незабелязано от минувачите.

Здрава и надеждна рекламна конструкция на покрива на хотела

Сигурността е най-важният фактор, когато става дума за рекламни инсталации монтирани на голяма височина. Това касае не само самата реклама, но и конструкцията, върху която е поставена. Точно такъв е случаят и с покривната реклама на хотел Лайпциг. За нейната изработка избрахме следната производствена технология – обемни букви с лице от плексиглас и алуминиеви страници. Тази комбинация съчетава ефектната визия на плексигласа с устойчивостта и здравината на алуминиевите страници. Тук отново заложихме на трайно и ярко G.O.Q. LED осветление. Цялата инсталация монтирахме върху метална конструкция, която допринася не само за здравина на рекламата, но и за нейната по-добра видимост.

Предимства на обемните букви с алуминиеви страници

Обемните букви с алуминиеви страници осигуряват на рекламната инсталация здравина. Те са устойчиви на променливи метеорологични условия, силен вятър и влага. Лесно се монтират, дори и на труднодостъпни места.
Те са перфектното решение за брандинг на ресторанти, хотели, офис сгради, молове и много други.


Клиент:  хотел Лайпциг


Дата:  Август 2013


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив