От фитнес клуб Maxifit се обърнаха към рекламна агенция Медия Дизайн за изграждането и поставянето на златни обемни букви от инокс.

Пещера е третият по големина град в областта след Пазарджик и Велинград. Намира се в предпланината, до Горнотракийската низина, близо до градовете Батак и Брацигово. В град Пещера живеят около 20 000 души. Близо до градът е летовище „Свети Константин“, известно със своя благоприятен климат и красива природа.

Фитнес клуб Максифит разполага с две модерно оборудвани спортни зали, съблекални с душове и стилно кафе-бистро. Единият салон е оборудван с най-висок клас професионални фитнес уреди. Другата зала е за групови занимания, в нея се провеждат курсове по йога, йога за бременни и йога за деца, пилатес, карате и други. С йога ще поправите стойката, отговорна за болките в кръста, ще регулирате телесното тегло, ще редуцирате стреса и ще се почувствате отново силни.

Изработка и монтаж на несветещи ореолни иноксови букви

Използването на обемни букви от инокс като рекламен акцент е много подходящо за всички видове фитнес клубове, салони, магазини и офиси. Лесната им поддръжка, дългият им експлоатационен живот и опростеният, но същевременно изящен вид, ги прави едни от най-обичаните рекламни елементи за сходни локации. Златните букви „Maxifit“ са със златисто лице и страница.

Монтирани са на дистанционери, буквите са залепени напред от основата от бонд. Така осигуряваме стабилност на основата при силен вятър, а в същото време не се виждат никакви крепежи по златото на буквите. Независимо от често променливите метеорологични условия, те са изработени и монтирани така, че да останат там за доста дълго време.

Устойчиви и здрави златни обемни букви

Несветещи обемни букви от японска златна неръждавейка запазват вида си с години напред. Златните букви „ФИТНЕС КЛУБ” са с 10мм прозрачен плексиглас „тип сандвич“ и са покрити със златен инокс на лицето. Подобен тип „злато“ на букви от инокс са в действителност вечни. Издържливостта им не само надхвърля 10 години, а дори 20!


Клиент:  Maxifit


Дата:  Август 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пещера