Медицински център Д-р Людмил Димитров в град Пловдив е специализиран в диагностика и лечение на дискови хернии и заболявания на опорно-двигателния апарат. Там може да намерите оздравителни програми, съчетаващи най-новото съвременно и алтернативно лечение.

Те се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изграждане на визуална комуникация в обекта.

Интериорни табели за визуална комуникация в Медицински център Д-р Людмил Димитров

Създадохме за центъра указателни табла и метализирани гравирани табели. Част от тях бяха монтирани на разстояние от стената с холдери, а други директно залепени към основата.

По този начин, всички помещения са обозначени, а посетителите няма да изпитват затруднения да намерят онова, което им е нужно. В допълнение на това, благодарение на интериорните табели, обектът изглежда завършен и оставя впечатление.

Изобилие от възможности за Вашия бизнес

Информационни табла или интериорни табели могат да бъдат полезни на всеки бизнес. Възможностите за изработка са много: плексиглас, стъкло, керамика и дори от ПВЦ. Могат да бъдат гравирани и рязани на лазер, а ние от Рекламна агенция Медия Дизайн използваме също и благородни метали като златна драна неръждавейка.

Друго важно предимство е елегантният вид и здравина на светещите и несветещи интериорни табели, които изработваме. Стараем се едновременно да презентираме Вашата фирмена идентичност и да получите изделия, които да Ви служат безпроблемно години наред.


Клиент: Медицински център Д-р Людмил Димитров


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив