Клиент: Художествена галерия Exhibition Hall 2019

Дата: Август 2019

Гаранция: 3 години

Вид: Обемни букви от инокс

Град: Пловдив

Новата Изложбена зала 2019 на ул. „Гладстон“ 32 в Пловдив отвори врати за посетители през септември тази година. Нейното управление се поема от Градската художествена галерия, която ще отговаря за организацията на различни културни и образователни събития. Първата изложба, която се състоя в новата Художествена галерия, премина под името „Минимализъм-BG“ и включи картини на 37 български художници.

Изложбена зала 2019 се простира на 2 нива, като помещенията за изложби се свързват от вътрешно стълбище. Разполага още с многофункционална зала, офис за служителите, складови помещения и търговска зона (магазин и арт кафе).

От ръководството ни гласуваха доверие за изработката на външна реклама за галерията. Предложихме дълготрайна и устойчива реклама – обемни букви от инокс.

Надпис от неръждавейка Изложбена зала 2019 се вписа перфектно в архитектурния дизайн на сградата

Обемните букви са изработени от неръждаема стомана с драскан ефект. Този тип букви са представителна и устойчива реклама за различни типове обекти, особено за обществени и административни сгради, хотели или банки.

Надписът от неръждавейка за галерията е монтиран на лицето на сградата, откъм ул. „Гладстон“, така че да е ясно забележим. Елегантната визия на буквите от инокс пасна идеално с архитектурния стил на новата и модерна сграда.

Здравина и устойчивост на обемните букви от инокс

Буквите от неръждаема стомана се отличават с висока трайност и устойчивост на външни условия. На практика неръждавейката е метал, който не корозира и запазва вида си непроменен дори след дългогодишна експлоатация. Като добавим и фактът, че надписите Изложбена зала 2019 и Exhibition hall не са светещи, външната реклама на галерията става вечна и не се нуждае от никаква поддръжка.