Абакус Брокер предпочете Рекламна агенция Медия Дизайн за реализирането на концепция за цялостно брандиране на офиса им в Пловдив. Освен инсталирането на външна реклама, изработихме и монтирахме всички интериорни изделия в подкрепа на добрия имидж на компанията. Впечатляващ елемент от интериора на офиса е текстилната табела с природен пейзаж, която освежава атмосферата в помещението. Добавихме и обемни букви с логото на фирмата на една от стените, за да акцентираме върху бранда.

Букви от плексиглас украсиха офиса на застрахователния брокер

Специфичното лого на застрахователния брокер пресъздадохме в обемни елементи, наподобяващи сфери. На всеки от тях е изписана по една буква от името на компанията „АБАКУС“. Надписът е стабилно закрепен върху черна метална рамка, която излиза извън очертанията му и напълно се пресъздава визията на логото.

Релефните букви „Брокер“ с ръкописен шрифт са изпълнени като букви тип „сандвич“ – от прозрачен плексиглас и фолио. Предимството на този тип обемни букви е, че могат да се изработват в по-сложни и специфични форми, с дребни детайли. Освен това обемните букви „сандвич“ се монтират лесно и бързо, понеже се произвеждат като самозалепващо изделие, със здраво двойнолепящо на гърба.

Тази интериорна реклама спомага за по-доброто анонсиране на марката, създавайки впечатление за надеждна и авторитетна компания.

Фолио заскрежено стъкло с рекламни надписи за стъклена преграда

В офиса е обособено едно по-малко помещение, което е оградено със стъклена преграда и врата. С помощта на фростед фолио облепихме долната част на стъклата и поставихме линия с прорязани надписи Абакус Брокер. Стъклената преграда придоби по-елегантна визия, съответстваща на дизайна на офиса. Брандирането на стъклата придаде и частична дискретност на помещението.


Клиент:  Абакус Брокер


Дата:  Май 2019


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив