Бар 28 се намира в сърцето на квартал Капана в Пловдив. Мястото е любимо на много пловдивчани, а също така и чуждестранни посетители на града. Там ще имате възможност да се насладите на качествени напитки и то докато се потапяте в творческото настроение на мястото.

От ръководството на заведението се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на две рекламни табели, които да завършат изцяло визията на обекта.

Екстериорна и интериорна табела за Бар 28

Първото изделие, което нашият екип изработи за Бар 28 е екстериорна табела. Тя е създадена от черен матов еталбонд, който бе облепен с фолио. Рекламната табела е инсталирана директно към фасадата на обекта, но размерът и дебелината ѝ създават допълнителен обем.

Вътре в заведението бе поставена интериорна табела от прозрачен плексиглас. Отново, за да се пресъздаде логото на Бар 28, табелата бе облепена с ПВЦ фолио. Това изделие беше монтирано с шест холдера, които го изнасят напред и също създават по-масивна визия.

Защо да поставя рекламни табели?

Наличието на табели е негласно правило, с което всеки бизнес се сблъсква в даден момент. По този начин не само обозначавате обекта си, а му помагате да се отличи и да стане лесно разпознаваем за клиентите. Рекламно изделие като табела в Капана може да се превърне във Ваша визитна картичка.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с екип от професионалисти, реализирали купища сложни и прецизни проекти за външна реклама. Нашите клиенти могат да получат ефективни и дълготрайни в годините решения за екстериорни и интериорни табели.


Клиент: Бар 28


Дата: март 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив