Рекламна табела на детски кът в хотел, Слънчев бряг

Хотел Диамант се намира в сърцето на курортното градче Слънчев бряг. Благодарение на луксозната обстановка, качеството на предлаганите услуги и обслужване, хотелът се радва на отлична репутация и е предпочитан от туристите.

Рекламна табела на детски кът в хотел

За да бъде видимо обозначен, от ръководството на хотел Диамант се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на табела с релефни букви за техния детски кът. При създаването на изделието бе използван Еталбонд за основа, а самите букви са от 24 мм ПВЦ облепено с 3M Scotchcal 50. Това е висок клас полимерно фолио, предназначено за равни и повърхности с леки кривини. Подходящо за рекламни надписи върху несветещи табели, прозорци, витрини и автомобили.

Получената табела успешно насочва към обекта, като носи нужното послание и свежа, атрактивна за децата цветна визия.

Интериорни табели като решение в дизайна

Създаването на визуална комуникация във Вашия обект може да се постигне чрез интериорни табели. Няма по-ефективен начин за оставяне на впечатление и задържане на вниманието на хората от визуалното съдържание. Рекламна агенция Медия Дизайн предлагаме всякакъв вид интериорна реклама. От рекламни платна до информационни изделия и табели. Красивият и естетичен вид на нашите рекламни произведения и ниската цена ги прави много предпочитан избор.


Клиент: Хотел Diamond


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Слънчев бряг