VON ARX е компания с история над 77 години в индустриалния дизайн и машинен инженеринг. Нейният основател Paul von Arx разработва познатите по цял свят машини за полиране на повърхности и пневматични инструменти и това се превръща в основана дейност на компанията и до днес. Производството на компанията е базирано в Швейцария, а машините и инструментите се предлагат от дистрибутори в десетки страни.

За представителството им в Пловдив изпълнихме различни рекламни изделия за интериора и екстериора: рекламен тотем Von Arx , табела и релефни букви.

Стилни интериорни букви от плексиглас за VON ARX

Едни от най-ефектните и икономически изгодни интериорни букви са буквите тип „сандвич“. Именно тях предпочетоха от VON ARX, за да декорират една от стените в офиса им в Пловдив. Логото на компанията изработихме от плексиглас в комбинация с фолио 3M в син и сив цвят, характерни за бранда. Интериотните букви са монтирани директно на стената с помощта на здраво и устойчиво двойнолепящо. Лекотата на надписите от плексиглас, позволява те да се инсталират по този начин (лепене). Удобство при този вид интериорни букви е, че се произвеждат самозалепващи и дори от неспециалисти могат да ги монтират.

Интериорни букви – перфектни за имиджова реклама

Освен лесната инсталация и практично приложение, интериорните букви са вариант за атрактивна имиджова реклама на различни марки. Предлагат разнообразни съчетания между плексиглас, фолио и неръждавейка в цветове по избор на клиента. Те са подходящи за различни интериори – от класически до модерни. Чудесно се вписват в архитектурния стил на офиси, заведения, хотели, луксозни магазини и др.

Логото на VON ARX, изпълнено като интериорни букви тип „сандвич“, постави акцент върху реномираната марка и спомогна интериорът да стане по-представителен за външни посетители.


Клиент:  VON ARX


Дата:  Април 2019


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив