Santé SPA Hotel e 5-звезден хотел, който разполага с 140 помещения за настаняване, СПА и медицински център и различни заведения, които да разнообразят Вашия престой. От ръководството Spa Hotel Santé се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантни интериорни обемни букви.

Интериорни обемни букви Santé за хотел Santé

Още от входа на хотел Santé ще Ви посрещнат елегантни обемни букви, изработени са от чиста мед. Буквите са изнесени напред от основата чрез дистанционери, за да се получи още по-обемен и масивен вид. Изделията са със задно осветяване, като по този начин се поставя още по-елегантен акцент върху интериора.

Използваните светодиодни модули с чип на Samsung – G.O.Q LED са гарантирано безопасни и трайни. Изборът на висок клас диоди допринася за дългия живот на рекламата.

Брандиране на хотели

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит при брандиране на хотели. В основата на нашия успех са висококачествените материали и професионална работилница, с които разполагаме. Нашата главна мисия е да пресъздадем духа на качественото обслужване и високите фирмени стандарти в красиви и елегантни рекламни изделия.


Клиент: SPA Hotel Santé


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Велинград