Хотел Jägerhof е луксозен хотел, намиращ се в гр. Пловдив. Насочен към гости, които ценят комфорта и първокачественото обслужване. Хотелът впечатлява с модерен облик отвън и впечатляващ дизайн отвътре! Разполага с просторни общи части, модерен лоби бар, уютен ресторант за закуска, фоайе със свободен достъп до компютри. Всичко необходимо за Вашия престой по работа или почивка. За Хотел Jägerhof Рекламна агенция Медия Дизайн създаде интериорни табели за евакуация и предупредителни знаци „No Smoking“.

Интериорни табели за евакуация – Хотел Jägerhof

Евакуационната схема е задължителна част от оборудването на всяка сграда. Тя трябва да е възможно по-ясна, за да не обърква хората при аварийна ситуация. За съжаление, често се забелязва по обектите тези табели за евакуация да са захабени, обелени, избелели и неясни. По тази причина Рекламна агенция Медия Дизайн изработи интериорните табели от плексиглас и ги облепи с информационни стикери и графики. Полученият краен резултат е здрав, траен и износоустойчив.

Същото важи и за информационния знак „Пушенето забранено“. Върху него освен букви от фолио са залепени и два стикера. Единият, от които е забранителен знак – отново спомагащ визуалната комуникация, а другият е логото на известната верига Jägerhof.

Визуална комуникация и безопасност

Интериорните табели са важен елемент във всеки обект. Те доказано спомагат визуалната комуникация като ориентират успешно клиенти, посетители и персонал към прилежащите етажи на сградата. Интериорните надписи, информационни табла или интериорните табели могат да намерят приложение във всеки един бизнес. Светещи или несветещи, тези рекламни изделия винаги остават забелязани. Освен от плексиглас се създават и интериорни табели от стъкло, керамика и дори от ПВЦ. Възможно е да бъдат гравирани и рязани с лазер.


Клиент:  Хотел Jägerhof


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив