По задание на клиент, нашите професионалисти изработиха тази катедра и маса от плексиглас. Те бяха създадени по предварително уговорени мерки, изцяло в удобство на клиента. Получените изделия от плексиглас са отличен пример, че за акрилното стъкло няма ограничения.

PMMA или още наречен Плексиглас

Плексигласът (или PMMA) е мултифункционален материал, който е почти два пъти по-лек от стъклото. Той едновременно гъвкав и податлив на обработка, но и устойчив на външни условия като влага, температурни промени и други фактори. Използва се в редица сфери, като най-популярни са леката промишленост, интериорния дизайн и дори медицината. Много от рекламите, които виждате в ежедневието си също са направени именно от плексиглас.

Дългогодишен опит и професионални условия

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана PVC и плексиглас работилница. Нашите опитни професионалисти могат да създадат много на брой и различни по предназначение изделия. Те могат да бъдат в услуга както за външна реклама, така и като интериорни приспособления и декорации. Имаме нужните знания и условия да създаваме ексклузивно индивидуални и професионално насочени изделия.


Клиент: 


Дата:  Август 2020


Гаранция: –


Град: Пловдив