През август тази година се състоя официалното откриване на Керхер Център Пловдив. Марката Kärcher e добре известна на потребителите по цял свят. Тя е лидер в производството на техника за почистване за нуждите на домакинства и за професионална употреба.

В разположения на 270 кв.м шоурум Керхер Център Пловдив ще откриете цялата гама продукти – от хоби до специализирана техника за почистване на промишлени производства, автомивки, хотели и т.н. На разположение е и фирмен сервиз, където специализирани техници ще се погрижат за Вашето гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Медия Дизайн с удоволствие се зае с проекта за изработка на външна реклама за новооткрития център. Изработихме устойчива и престижна рекламна табела, каквато отговаря на имиджа на Керхер.

Трайна и елегантна система за табели за Керхер Център Пловдив

За брандирането на обекта, изпълнихме ъглова табела с дължина на по-дългата си страна 12 метра. Използвахме доказана система за светещи табели – с винил, специални алуминиеви профили и LED осветление. Тя гарантира перфектен вид и издръжливост на табелата. На лицето ѝ е апликирано фолио за светещи реклами 3M с логото и цветовете на фирмата.

Рекламната табела за Керхер Център Пловдив е с висококачествените модули G.O.Q. LED. Те осигуряват надеждно и дълготрайно осветление на рекламата. Така изпълнена, светещата табела за пловдивския шоурум на Kärcher се покрива от 3 години пълна гаранция.

Винилна реклама с продукти на фирмата

Към представителната визия на магазина на Керхер в град Пловдив добавихме и несветеща табела с винил. Този тип външна реклама е изключително подходящ като акцент за магазини, търговски центрове, заведения или хотели. Табелите са с фин и елегантен профил, който изпъва гладко винилната реклама. Може да се представят актуални промоции или да се презентират продукти.


Клиент:  Керхер ЕООД


Дата:  Юли 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив