Двустранна конзолна светеща табела Gelato & Pizza, София

Заведение Gelato & Latte е член на Associazione Italiana Gelatieri и е класирано в 20-те най-добри места за сладолед в света и в 50-те най-добри в Европа. Приготвят джелато в италиански стил, използвайки мляко от собствено стадо крави. В Gelato & Latte може да се насладите на богат асортимент от различни сезонни вкусове.

Те се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантна и тематична външна реклама.

Двустранна конзолна светеща табела Gelato & Pizza

Рекламното изделие е изработено двустранно и лицата са облепени с 3M транслуцентно фолио за печат. За осветяването са използвани висок клас светодиодни модули G.O.Q LED. Те са доказано енергоспестяващи и издържливи, като в същото време технологията им е безопасна и не създава риск от възпламеняване.

Този тип конзолни табели се монтират лесно и бързо, а конструкцията им гарантира трайност и устойчивост във времето. Те са практичен начин за всеки бизнес да създаде допълнителен акцент към външната си реклама.

Защо да изберете рекламна табела за своя реклама?

Рекламните табели са един от най-подходящите начини за представяне на бизнеса, чрез тях позволявате на клиентите да ви забележат. Според целта и мотивите на конкретния бизнес, могат да се изработят светещи или несветещи, указателни, информационни и други.

Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн използва материали с гарантирано качество: 3M фолио, плексиглас, неръждаема стомана, алурапид и светодиоди от най-престижните производители. Това ни дава възможност да предложим на клиентите си трайни и функционални изделия с минимум 2 години гаранция. И то при условие, че животът им е много по-дълъг, а това ги превръща в отлична инвестиция с многократна възвръщаемост.


Клиент:  Gelato & Latte


Дата:  Март 2022


Гаранция: 3 години


Град:  София