Луксозни букви от златен инокс ви посрещат в ресторант Лазур, град Пещера

Разположен на емблематично за града си място, ресторант ,,Лазур“ предлага на клиентите си чувство на удобство, изисканост и отлична кухня. Интериорът е модернизиран, бароков и естетически издържан. Тази обстановка превръща ресторанта в идеално място за вашите празненства, събития, коктейлни партита, бизнес обеди и вечери. За съставянето на подходяща за бранда стилна външна визия те се обърнаха към Медия Дизайн. Изготвихме за тях луксозни букви от златен инокс, които да бъдат лицето на ресторанта, поставени на фасадата и на козирката на обекта.

Букви от японска огледална златна неръждавейка

Обемните букви от инокс са отлично решение за имиджова реклама. Те са ефектни и стилни, привличат вниманието на клиентите и са подходящи за заведения, хотели, офиси, бизнес сгради и пр. Гъвкавостта на материала позволява създаване на рекламен продукт в най-различни форми и размери, удовлетворявайки и най-нестандартните идеи. Предната част от буквите от инокс се изрязва лазерно от лист неръждаема ламарина по изготвен шаблон и веднъж създадени, могат да се монтират директно на стена, на разстояние от основата или върху постамент, в зависимост от тяхната големина и тежест.

Комбинацията на обемно тяло от огледален инокс със златни букви като надпис е безспорно един от най-добрите начини обектът ви да се открои със стил и визия, която ще привлича вниманието на жителите и туристите в града. Друг нагледен пример са и обемни букви Пещера, който впечатляват със своята визия.

Собствениците на иноксова табела могат да се насладят качество, което гарантира трайност във времето. Обемните букви от неръждаема стомана са устойчиви на неблагоприятни атмосферни въздействия и натиск, не променят видът си дори след 10 години и са лесни за поддръжка.


Клиент:  Ресторант „Лазур“


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пещера