Пещера е третият по големина град в областта след Пазарджик и Велинград. Намира се в предпланината, до Горнотракийската низина, близо до градовете Батак и Брацигово. В град Пещера живеят около 20 000 души. Близо до градът е летовище „Свети Константин“, известно със своя благоприятен климат и красива природа.

Фитнес клуб Максифит разполага с две модерно оборудвани спортни зали, съблекални с душове и стилно кафе-бистро. Единият салон е оборудван с най-висок клас професионални фитнес уреди. Другата зала е за групови занимания, в нея се провеждат курсове по йога, йога за бременни и йога за деца, пилатес, карате и други. С йога ще поправите стойката, отговорна за болките в кръста, ще регулирате телесното тегло, ще редуцирате стреса и ще се почувствате отново силни.

Фитнес клуб с открояващи се златни обемни букви, Пещера

От фитнес клубът се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изграждането и поставянето на обемни букви Maxifit в Пещера. Нашият екип изработи рекламните изделия от златна неръждавейка.

Използването на златни обемни букви от инокс като рекламен акцент е много подходящо за всички видове фитнес клубове, салони, магазини и офиси. Лесната им поддръжка, дългият им експлоатационен живот и опростеният, но същевременно изящен вид, ги прави едни от най-обичаните рекламни елементи за сходни локации. Златни букви „Maxifit“ са със покрито златисто лице и страница, което ги прави доста откроими и забележими.

Монтирани са на дистанционери, златните букви са залепени напред от основата от бонд. Така осигуряваме стабилност на основата при силен вятър, а в същото време не се виждат никакви крепежи по златото на буквите. Независимо от често променливите метеорологични условия, те са изработени и монтирани така, че да останат там за доста дълго време.

Устойчиви и здрави златни букви за реклама

Несветещи обемни златни букви от японска златна неръждавейка запазват вида си с години напред. Златистите букви „ФИТНЕС КЛУБ” са с 10мм прозрачен плексиглас „тип сандвич“ и са покрити със златен инокс на лицето. Подобен тип „златни букви“ от инокс/неръждавейка са в действителност вечни. Издържливостта им не само надхвърля 10 години, а дори 20!


Клиент:  Maxifit


Дата:  Август 2016


Гаранция: 3 години


Град: ПещераВижте също: позлатени букви или триизмерни букви