Медия Дизайн брандира букви Пловдив най-новия шоурум Дизма Комфорт, който се разполага върху площ от 6000 кв.м и се намира на бул. „Пазарджишко шосе, 6-ти километър“ – гр. Пловдив.

Компанията Мебели Дизма е вече 30 години на пазара и е сред водещите в сектора за търговия с мебели в страната. Фирмата развива успешно своя бизнес и към момента има 7 магазина в град Пловдив и един в Смолян. Марката „Дизма“ е символ на професионализъм, качество и коректност в мебелната индустрия. В магазините ще откриете богата гама мебели на доказани български и чуждестранни производители за комфорт и уют в дома и офиса.

Рекламни букви с логото на Мебели Дизма, които се виждат отдалече

Изработихме обемни букви с алуминиеви страници и лице от плексиглас, изобразяващи логото на Мебели Дизма. Тази система за обемни букви гарантира здравина и издръжливост на рекламата. Буквите са монтирани върху метална конструкция на покрива на сградата и се виждат отдалече от преминаващите по натоварения булевард автомобили. Рекламният надпис обозначава перфектно локацията на магазина, като насочва вниманието на посетителите.

Обемните букви са още по-атрактивни през нощта, когато са осветени. За осветяването им са използвани светодиодните модули на корейската компания G.O.Q. LED, доказали се като надеждно решение за светещи реклами. G.O.Q. LED модулите гарантират ярко и равномерно светене на обемните букви на магазин Мебели Дизма Комфорт. С тях рекламната инсталация получи 3 години пълна гаранция и осигури спокойствие и сигурност на мебелната компания.

Изработката и монтажът на светещите букви Пловдив изпълнихме в уговорения срок, превръщайки се дори в едни от най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив. Така магазин Дизма Комфорт получи чисто нова реклама преди Коледните празници.


Клиент:  Дизма Комфорт


Дата:  Декември 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив