Клиент: Авточасти Megaparts

Дата: Юни 2017

Гаранция: 2 години

Вид: Брандиране на автомобили

Град: Пловдив

Рекламни стикери и надписи от висококачествено самозалепващо фолио за фирмен автомобил на Мегапартс

Мегапартс е онлайн магазин за авточасти и един от лидерите в тази област. От фирмата отново избраха да си партнират с нас, като ни възложиха брандирането на една от колите си. Използването на реклама върху превозни средства е особено важно за компания, която се занимава с продажбата на авточасти. Надписите и стикерите, използвани като рекламен продукт, имат своята специфика. Те трябва да бъдат направени така, че да имат ефект дори и при малкото време, в което могат да бъдат видени.

Динамиката на градската среда налага облепянето със специално 3M фолио, издържащо на екстремните външни условия,

на които е подложено превозното средство. Използвахме изпробваните във времето материали на 3М, които са доказали високото си качество и функционалност.

Един от фирмените автомобили на Мегапартс облепихме с изрязани по контур надписи и стикери с логото. Като своеобразно платно, бялата боя на колата даде идеална контрастна основа за рекламното фолио, което е в тъмни цветове. Върху страниците и предния капак на автомобила апликирахме надписите, като използвахме фолио 3М Scotchcal 50 . То е специално полимерно самозалепващо фолио, което има перфектно приложение при брандирането на автомобили. Един от надписите позиционирахме на задната врата на колата, обозначавайки уебсайта на фирмата.

За логото на Мегапартс използвахме стикери от фолио IJ 40  за дигитален печат, за да го изобразим. Също така фолиото е покрито с ламинат, за по-голяма трайност и устойчивост на печата. IJ 40 е подходящо за облепяне на повърхности с леки 3D кривини, които са характерни за превозните средства.

Брандирането на фирмената кола на Мегапартс я направи лесно разпознаваема за хората, което е и основната концепция на всяка реклама.