Медина Мед – една от водещите компании в сектора Сервиз и търговия с автомобилни гуми, отново предпочете Медия Дизайн за брандирането на свой обект. Сервизът за гуми в град Пловдив получи представителна визия, с ясна визуална комуникация. Поставихме табели на различни места в обекта, които да помагат на клиентите да се ориентират по-добре.

Интериорни и екстериорни табели за сервиз Медина Мед Пловдив

В сервиз Медина Мед Пловдив монтирахме табели от еталбонд с надписи от фолио или релефни букви, табели от ПВЦ и рекламни плексигласови стойки. Едната от табелите, зад касата, изпълнява ролята на информационно табло ценоразпис. Табелата от бял бонд, с релефни букви сандвич, има по-скоро имиджово приложение. Тя акцентира върху бранда Медина Мед. Трети вариант на интериорни еталбондови табели, като различна визия и приложение, са висящите от тавана информационни табели. На фасадата на халето отново са поставени указателни и информационни табла от еталбонд с надписи от фолио. Табелите показват коя сервизна секция за какъв тип превозно средство е предназначена. Едната табела изброява услугите, които се извършат в обекта. Монтирахме и табела, която акцентира, че сервизът за гуми е сертифициран и отговаря на нужните стандарти. На стъклена врата поставихме ПВЦ табела, информираща клиентите за специфична дейност на Медина Мед.

Табели от еталбонд – практично решение за индустриални обекти

Предложихме на Медина Мед Пловдив рекламни табели, изработени от еталбонд – изключително подходящ материал за индустриални обекти. Заради специалното PVDF покритие, този материал има висока устойчивост срещу атмосферни въздействия, промишлено замърсяване, UV лъчи, пожари. Именно тези свойства го правят все по-предпочитан при изработка на реклами в индустриални зони. Табелите от бонд не изискват някаква специална поддръжка.

В допълнение на всички изброени преимущества, еталбондът предоставя и ефектна визия на рекламните табели. С множество варианти за цветове и дизайни, имитиращи различни дървесни текстури, се създават креативни реклами.


Клиент:  Медина-Мед


Дата:  Ноември 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив