Santé SPA Hotel Ви дава възможност да се насладите на релаксираща и пълноценна почивка със своите 140 помещения за настаняване, СПА и медицински център и различни заведения, които да разнообразят Вашия престой.

От ръководството Spa Hotel Santé избраха Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на медни букви със задно осветяване за ресторант Santé.

Медни букви със задно осветяване за ресторант Santé

На входа на ресторант Santé ще Ви посрещнат елегантни светещи обемни букви. За да са в тон с цялостното брандиране на хотела, изделията са изработени от чиста мед. Изнесени са напред от основата чрез дистанционери, за да се получи контражурно осветяване. Обемните букви със задно осветяване са отлично решение за имиджова реклама, благодарение на впечатляващия си и изискан вид.

Надписът е осветен с висок клас светодиоди с чип на Samsung – G.O.Q LED. Тези светодиодните модули са гарантирано безопасни и трайни. Това тяхно предимство практически удължава живота на светещата реклама.

Качество, което презентира Вашия хотел

Рекламна агенция Медия Дизайн извършва цялостно брандиране на хотели. Нашият опитен екип създава ексклузивно рекламни изделия, които придават елегантност, изцяло съобразени с утвърдените фирмени стандарти на хотела. Разполагаме с висококачествени материали и професионална работилница, които са в основата на нашия успех. Не се страхуваме да бъдем иноватори и да създаваме изделия, които никой друг не успява.


Клиент: Santé SPA Hotel


Дата: юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Велинград