Новата Изложбена зала 2019 на ул. „Гладстон“ 32 в Пловдив отвори врати за посетители през септември тази година. Нейното управление се поема от Градската художествена галерия, която ще отговаря за организацията на различни културни и образователни събития. Първата изложба, която се състоя в новата Художествена галерия, премина под името „Минимализъм-BG“ и включи картини на 37 български художници.

Изложбена зала 2019 се простира на 2 нива, като помещенията за изложби се свързват от вътрешно стълбище. Разполага още с многофункционална зала, офис за служителите, складови помещения и търговска зона (магазин и арт кафе).

От ръководството ни гласуваха доверие за изработката на обемни букви за галерията. Предложихме дълготрайна и устойчива реклама – метални букви от неръждаема ламарина. Те се превърнаха в едни от най-атрактивните обeмни букви в Пловдив.

Обемни букви „Изложбена зала 2019“ се вписват перфектно в архитектурния дизайн на сградата

Надписът е изработен от неръждаема стомана с драскан ефект. Този тип метални букви представляват елегантна и устойчива реклама за различни типове обекти. Те са особено за обществени и административни сгради, хотели или банки.

Надписът от неръждавейка за галерията е монтиран на лицето на сградата, откъм ул. „Гладстон“, така че да е ясно забележим. Елегантната визия на буквите от метал пасна идеално с архитектурния стил на новата и модерна сграда.


Inox letters - Обемни букви Together - от инокс

Обемни букви TOGETHER

Виж също и емблематичния за Пловдив надпис TOGETHER, който произведохме и инсталирахме в центъра на града.


Метални букви от инокс гарантират здравина и устойчивост

Буквите от неръждаеми метали се отличават с висока трайност и устойчивост на външни условия. На практика неръждавейката е метал, който не корозира и запазва вида си непроменен дори след дългогодишна експлоатация. Като добавим и фактът, че надписите Изложбена зала 2019 и Exhibition hall не са светещи, външната реклама на галерията става вечна и не се нуждае от никаква поддръжка.


Клиент:  Художествена галерия 2019


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив