Добре познатия на всички с разнообразие от мебели, разположени на обширна площ, мебелен магазин Мебели Zona for Home, бул. Сливница 282 се преименува на Nani Home. Преди повече от 15 години монтирахме светещите букви ZONA на покрива на сградата, които работиха безпроблемно дълго време. На 14-тата им годишнина сменихме цялата инсталация с висок клас LED модули и буквите грейнаха. Сега поради направената промяна в маркетинга, се наложи и да изработим нов много голям надпис – HOME.

От компанията отново ни повериха отговорната задача по изработката и инсталацията на светещите букви. Новият надпис е със също толкова внушителни размери – с височина от 2.66 метра, разположени на разстояние от 11.70 метра.

Масивни и здрави алуминиеви светещи букви NANI

Огромният надпис изработихме чрез подобрена технология за много големи букви с изцяло алуминиева конструкция и винил. Използвали сме масивни профили от алуминий с оребрения, укрепващи колони и подпори, за да гарантираме здравината и устойчивостта на рекламата. Лицето е от винилно платно, издържащо на неблагоприятните условия във височина. Захваща се с помощта на специална система от щипки, така че изглежда идеално гладко, а буквите са устойчиви и при силни пориви на вятъра. Монтажът беше сложен и трудоемък, но професионалистите на Медия Дизайн се справиха чудесно, гарантирайки че са стабилни и укрепени.

Погрижихме се и за качественото осветление на обемни букви NANI, като сме вградили последно поколение мощни LED модули с широк ъгъл на светене за равномерно осветяване с по-малък брой модули. Това е ефективна технология, с която светещите букви изразходват малко количество електроенергия, без това да е за сметка на яркостта.


Клиент: Мебели Nani Home


Дата: Декември 2023


Гаранция: 3 години


Град: София


По-малък надпис Home на стъклената фасада

Инсталирахме и по-малък надпис, който стои пред стъклената фасада, под буквите Nani. Те са високи един метър, разположени на разстояние 4.6 метра. Изпълнихме ги като букви от алуминий с лице от плексиглас и същите светодиодни модули. Цялата външна реклама на магазина изглежда представително и се вижда от голямо разстояние. Буквите се покриват от 3-годишна гаранция, но сме сигурни, че ще служат вярно като предшестващите ги поне 3-4 пъти повече от гаранционния им период.