Безупречен монтаж на перфо фолио на стъклената фасада и прозорци

За фирма Веста ЕООД – гр. София извършихме пълноцветен печат и монтаж на перфо фолио за всички витрини на офиса на компанията. Като 3М оторизиран производител на рекламни изделия, отново заложихме на лидерите в индустрията с фолио – американската компания 3M. Използвахме висококачественото, каландрирано фолио за дигитален печат 3M Scotchcal Perforated Film IJ1229. Благодарение на опита на квалифицираните ни апликатри на фолио, този монтаж на перфо фолио стана идеално и се покрива от 3M MCS гаранция за качество и съвместимост.

Какви са предимствата от перфо фолио на витрините в офиса?

С поставяне на перфо фолио се създават ефектни реклами за прозорци и стъклени фасади, без да се нарушава видимостта отвътре-навън. Микроскопичните дупчици по площта на цялото фолио осигуряват навлизане на светлина в помещението, като същевременно не променят визията на рекламата от външната страна. Изображенията се отпечатват на лицето на перфо фолиото, което е бяло и с гланцов финиш. Гърбът му е черен, заради което рекламните графики не се виждат отвътре, само отвън.

След като облепихме витрините на офиса на Веста ЕООД с перфо фолио, те получиха и пълна дискретност през деня, когато осветлението не е включено. Фолио 3M IJ1229 има отлична покривност на мастилата и гарантира перфектни цветове на отпечатаните реклами. Това се вижда чудесно и в рекламните графики за компанията, предлагащи решения за цялостна климатизация на Samsung.

Офисът на фирма Веста получи свежа и елегантна реклама от перфо фолио, която помогна той да изпъкне и да стане ясно видим за клинетите. Брандирането на офиси, чрез облепяне на витрини с перфо фолио, предлага възможности за реализиране дори на най-нестандартните идеи за реклама.


Клиент:  Веста ЕООД


Дата:  Юни 2019


Град: София