ASG е логистична фирма с дългогодишен опит в транспортната и логистичната дейност. Компанията разширява обхвата на своята дейност като навлиза в сектора на търговията с резервни части за товарни автомобили и полуремаркета. АСГ ИТТ ООД решават да построят сервиз и обслужваща дейност към магазините за резервни части, за да подобрят качеството и броя на предлаганите услуги.

След като вече се довериха веднъж на Рекламна агенция Медия дизайн за изработката на тотем ASG Пловдив с ефектни 3D табели, те се обърнаха отново към нас за създаването на нови рекламни изделия.

Нова визия за рекламния тотем ASG

Новите рекламни табели са изработени от плексиглас. Апликираните графики и лога са от 3М фолио, серия 2330. Висококачествено и надеждно, то е специално създадено за светещи табели и реклами. Така направените рекламни изделия впечатляват със своя 3D ефект. За ефектен завършек, осветихме табелите с LED модули от доказания корейски производител G.O.Q LED. Напълно безопасни и с дълъг живот, тези диоди се грижат всяка реклама да бъде забелязвана дори и вечер.

Защо светещ тотем?

Рекламните тотеми грабват вниманието благодарение на големите си размери. Освен това, осветеният тотем рекламира Вашия бизнес дори през нощта, което на практика Ви осигурява 24-часова реклама. Изработват се със здрава метална конструкция, която да издържа на вятър, дъжд и сняг. Няма нужда от поддръжка, което от своя страна би Ви донесло спокойствие занапред.


Клиент: ASG ITT


Дата: Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив