Град Брезник е разположен в близост до Перник и е трети по големина в областта. Той е и административен център на Община Брезник. Градът е с хилядолетна история, а като част от българската държава, датира от времето на цар Петър. Има множество запазени и до днес паметници на културата от различни епохи като средновековната църква „Света Петка“, мегалитния храм-кладенец „Пусто гърло“, Билинския манастир, Църногорския манастир, стари къщи – архитектурни паметници, както и множество останки от многовековни сгради.

През 2020 година от градското ръководство ни потърсиха за изработка на емблематичните букви за градове. С ефектните обемни букви Брезник, градът ще приветства жителите и туристите.


Вижте също:
Обемни букви в Перник за НИГ БГ

Обемни букви Драгоман за Energy Oil


Представителни и устойчиви обемни букви Брезник

От общинския център предпочетоха надписът да е в бял цвят, за разлика от повечето ръководства, които избраха цветни букви за градовете си.  Изработихме обемни букви Брезник с доказано трайна система с Алурапид и плексиглас. Тези светещи букви се отличават с перфектна визия и висока устойчивост. Инсталирахме първокласно LED осветление на корейската фирма G.O.Q. LED, която е водещ производител на светодиодни модули за светещи реклами. С тях обемни букви Брезник ще светят ярко и икономично, а и безопасността им е гарантирана.

Цялостното изпълнение на рекламата е предпоставка за дълготрайна й експлоатация, без нужда от поддръжка. Получиха се стилни и представителни обемни букви, които се превърнаха в чудесен акцент от градинката пред Общината. Години напред обемните букви Брезник ще бъдат повод за усмивки и ще създават настроение на всички.


Клиент:  Община Брезник


Дата:  Септември 2020


Гаранция: 3 години


Град: Брезник


Подобни проекти