Бунай АД е наследник на дългогодишни производствени традиции и опит. Започват своята дейност още през 1952 г. Компанията произвежда детайли от пластмаса, бакелит и каучук, както и инструменти за тяхното производство. От ръководството се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на обемни букви за базата им в Панагюрище.

Бунай – светещи обемни букви, Панагюрище

Обемните букви на Бунай в Панагюрище са изработени с лице от син плексиглас и страници от алурапид. Монтирани са с дистанционери от алуминий към стената. Гърбът на обемните буквите е изработен от прозрачен плексиглас и фолиран с бяло транслуцентно фолио на 3М, серия 2330.

Този тип обемни букви в Панагюрище са създадени със страници от алуминий, и са много устойчиви на атмосферни условия. Най-често се монтират на покриви на сгради или на места, до които достъпът е затруднен, където са подложени на силен вятър.

Ярко светеща и забелязваща се реклама


Външната реклама на Бунай АД е засветена със светодиоди Samsung LED. По този начин се получава контражурно бяло светене назад, а лицето на обемните букви свети в синьо заради цветния плексиглас. Качествените модули значително удължават живота на всяка реклама, за това Рекламна агенция Медия Дизайн работи единствено с доказани производители в областта.


Клиент:  Бунай АД


Дата:  Декември 2014


Гаранция: 3 години


Град: Панагюрище