Клиент: Kensol / Месалина

Дата:  Март 2012

Гаранция: 4 години

Вид:

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Велико Търново

Убедени сме в постигането на оптимални резултати и ефективно реализиране на нашите бъдещи цели, заради качеството на предлаганите от Вас продукти и услуги.

КенсолПламенка Енева

Компания Kensol е създадена през 1991. Известна като марка, която проектира, произвежда и продава дамски облекла и аксесоари. С над 220 служители и седалище в Русе, Kensol се отличава с качествени продукти и оригинален дизайн. От Медия Дизайн се стремим да допринасяме за професионалния брандинг и визия на Kensol. Този път за тях изработихме табела и обемни букви във Велико Търново.

Kensol обемни букви за Велико Търново озариха престижната марка

Обемните букви за Kensol, изработихме по следния начин – лицето и страниците са изпълнени от плексиглас. За сияйния блясък на рекламата, добавихме светодиодни LED модули на корейските производители – G.O.Q. LED. За да постигнем по-концентрирано и насочено напред осветяване, поставихме блок-аут фолио на страниците на надписа. Този ефект придава по-голяма разпознаваемост на рекламното послание. Обемните букви монтирахме върху фриз от еталбонд, с който е облицована фасадата на магазина.

Ефектна двустранносветеща табела акцентира върху локацията на магазина

За да допълним рекламната визия на обекта, добавихме двустранна светеща табела от еталбонд. Тя акцентира върху марката дамско облекло и насочва вниманието на клиентите към магазина. Неслучайно е изработена двустранна. По улицата, на която се намира магазин Kensol в град Велико Търново, минават много пешеходци и в двете посоки. А така изпълнена, светещата табела не остава незабелязана.

Ето каква е и система за изработката на табелата: надписът Kensol e изрязан лазерно в еталбондовото лице на рекламната табела и е подлепен с тънък слой бял плексиглас.
Еталбондовите рекламни изделия са изключително надеждни. Те предоставят възможност за разнообразни и ефектни рекламни дизайни. Табелите от този вид се славят с лека конструкция, която спомага за техния по-бърз монтаж и демонтаж. Така изработена, табелата е не само ефектна, но устойчива и дълготрайна.
За да предадем на обекта напълно завършен вид, облицовахме фасадата и страниците на магазина с черен еталбонд. Целият проект съобразихме с визията на марка Kensol.