Компания Kensol е създадена през 1991. Известна като марка, която проектира, произвежда и продава дамски облекла и аксесоари. С над 220 служители и седалище в Русе, Kensol се отличава с качествени продукти и оригинален дизайн. От Медия Дизайн се стремим да допринасяме за професионалния брандинг и визия на Kensol. Този път за тях изработихме табела и обемни букви във Велико Търново.

Kensol обемни букви за Велико Търново озариха престижната марка

Обемните букви за Kensol, изработихме по следния начин – лицето и страниците са изпълнени от плексиглас. За сияйния блясък на рекламата, добавихме светодиодни LED модули на корейските производители – G.O.Q. LED. За да постигнем по-концентрирано и насочено напред осветяване, поставихме блок-аут фолио на страниците на надписа. Този ефект придава по-голяма разпознаваемост на рекламното послание. Обемните букви монтирахме върху фриз от еталбонд, с който е облицована фасадата на магазина.

Ефектна двустранносветеща табела акцентира върху локацията на магазина

За да допълним рекламната визия на обекта, добавихме двустранна табела от еталбонд. Тя акцентира върху марката дамско облекло и насочва вниманието на клиентите към магазина. Неслучайно е изработена двустранна. По улицата, на която се намира магазин Kensol в град Велико Търново, минават много пешеходци и в двете посоки. А така изпълнена, светещата табела не остава незабелязана.

Ето каква е и система за изработката на табелата: надписът Kensol e изрязан лазерно в еталбондовото лице на рекламната табела и е подлепен с тънък слой бял плексиглас.

Еталбондовите рекламни изделия са изключително надеждни. Те предоставят възможност за разнообразни и ефектни рекламни дизайни. Табелите от този вид се славят с лека конструкция, която спомага за техния по-бърз монтаж и демонтаж. Така изработена, табелата е не само ефектна, но устойчива и дълготрайна.

За да предадем на обекта напълно завършен вид, облицовахме фасадата и страниците на магазина с черен еталбонд. Целият проект съобразихме с визията на марка Kensol.


Клиент:  Kensol


Дата:  Март 2012


Гаранция: 3 години


Град: Велико Търново