Клуб “Вижън”, намиращ се в град Пловдив, е приятно местенце за срещи и интересни разговори с приятели през деня. Весели компании и кънтяща енергична музика са неизменна част от нощната атмосфера на заведението. Барът, разположен във външната част, вече е с още по-атрактивна визия.

Обемни букви за бар Вижън с рекламен надпис Heineken заблестяха ярко във външната част на заведението

За да бъде експлоатацията на рекламните букви безпроблемна и продължителна, целият процес – дизайн, изработка и монтаж, трябва да се извършва от професионалисти. Също така материалите, необходими за изпълнението на всеки проект, трябва да са с отлично качество.
Неотлъчно следващи тези условия, изработихме светещи обемни букви за бар Вижън, изцяло от бял плексиглас с логото на Heineken®. Знакът за регистрирана търговска марка ® облепихме с черно фолио за светещи реклами. За изработката на звездата използвахме червен плексиглас. Готовото изделие монтирахме върху надеждна метална конструкция, която закрепихме на външния бар на заведението.

Светещите букви от плексиглас са ефектно и подходящо средство за реклама и освежаване на визиите на нощните барове и клубове. Специфичните характеристики на плексигласа позволяват да се постигне прецизна сглобка за перфектен външен вид, който е от значение заради това, че обикновено се гледат отблизо.

За ефективното и ярко осветление на надписа Heineken избрахме светодиодните модули G.O.Q LED. Освен това, те са трайна и безопасна технология, което е от ключово значение за места, посещавани от много хора.

Материалите, използвани за изпълнението на рекламните букви, са с дългогодишна гаранция и устойчивост. Това, от своя страна, допринесе за спокойствието на клиента.

Рекламните обемни букви привличат погледите на клиентите

Рекламното изделие – светещи обемни букви за бар „Вижън“, осигури изцяло завършената му визия, като добави доза атрактивност към нея. С ярките си светлини и денем, и нощем, няма как той да остане незабелязан от клиентите на заведението. Особено от тези, които са почитатели на известната бира Хайникен.


Клиент:  Heineken


Дата:  Октомври 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив