Биомашиностроене е основана през 1986 година като малко държавно предприятие, обслужващо биотехнологичната промишленост. От 1998 година фирмата се развива като семейна компания, която днес е едно от най-бързо развиващите се и модерни МСП в страната. С днешна дата Биомашиностроене е водеща компания, специализирана в проектирането и производството на технологично оборудване за млекопреработвателната, хранително-вкусовата, фармацевтичната и козметичната индустрии. Основните продукти, които фирмата произвежда са съдове и топлообменници от неръждаема стомана. 

Обемни букви и лого от плексиглас и алуминиеви страници

Когато клиентите ни желаят обемни букви с големи размери, най-често препоръчваме системата от Алурапид. Това означава обемните букви да бъдат с лице от плексиглас и страници от алуминий. Тази система е с висока трайност и освен това е изгодна като цена. За Biomashin пресъздадохме и фирменото лого със системата за много големи букви. Лицето е от винил, но прецизната и фина изработка прави невъзможно да се разпознае, тъй като изглежда напълно цяло и гладко.

Така изработените букви са здрави и макар и големи по размери, те са олекотени и монтажът им е по-малко трудоемък. Получените рекламни изделия монтирахме на фасадата на сградата и се погрижихме да се виждат отдалеч.

Здрава и устойчива за години напред реклама

Алуминият не корозира, което означава, че този тип рекламни изделия имат дълъг експлоатационен живот. Устойчиви на неблагоприятни климатични условия, те могат да „надживеят“ гаранционния си период дори двойно. Още едно нестандартно предимство е, че изделие от такъв вид не изисква поддръжка. Това спестява време и ресурси на всеки притежател.


Клиент:  Biomashin


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив