Фирма КА системс е специализирана в разработката на електрически инсталации за различни сфери от бизнеса, изграждане на фотоволтаични централи, видеонаблюдение и интелигентно осветление. С екип от опитни специалисти, компанията предоставя качествено обслужване и надеждна поддръжка на изградените системи.

Брандиране на централната база със светеща покривна реклама

От ръководството на КА системс ни потърсиха за изработка на трайна и сигурна външна реклама на фирмената база в с. Марково. Изпълнихме светещи букви с алуминиеви страници и лице от плексиглас – система за обемни букви с доказани качество и здравина. Надписът монтирахме на покрива на новопостроената сграда, за да се вижда отдалече и да насочва клиентите и партньорите на компанията. Поставихме и надпис „електрически инсталации“ на фасадата, представляващ релефни букви от ПВЦ.

Благодарение на гъвкавата система с алуминий, пресъздадохме безпроблемно логото като обемни букви. Надписът „КА“ е с лице от син плексиглас, а „системс“ от бял и светят съответно в тези цветове. За осветяването им използвахме корейските светодиодни модули G.O.Q. LED, с които безопасността и ефективността на рекламата е гарантирана.

Качество без компромиси

Медия Дизайн е специализирана в изработката на изделия за външна реклама. Производствената ни база разполага с необходимото оборудване и екип от професионалисти, за да предоставим рекламни табели, обемни букви и тотеми с високо качество и перфектен вид. Използваме материали и продукти само от доказани производители, с което да осигурим гаранция от 3 до 5 години на изделията. Държим и на най-дребните детайли, за да получат клиентите ни представителна и дълготрайна реклама. Можем да предложим разнообразни варианти за представяне на всеки тип бизнес, спрямо конкретните изисквания, местоположение и бюджет на клиента.


Клиент:  КА системс


Дата: Февруари 2022 


Гаранция: 3 години


Град: с. Марково, обл. Пловдив