КОРЕКТ – 2012 ООД е търговска фирма, специализирана в доставка и обслужване на сервизно оборудване за дизелови автомобили, авточасти, акумулатори, моторни масла и принадлежности за автомобили. Те са официален представител на продуктите на DAYEL Турция, доказан лидер в производството на сервизно оборудване за диагностика и ремонт на дизелови горивни системи при леките и товарни автомобили.

Обемни букви с лице от плексиглас и страници от алуминий

От ръководството на Корект 2012 се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на обемни букви за фасадата на техния обект. При такъв тип проекти с размери по-големи от 80 см, най-често използваме изпитаната система от Алурапид. Здравината и качеството на използваните материали са предпоставка за дълъг експлоатационен живот, надвишаващ гаранцията.

Лицето на обемните букви е от плексиглас, а цветът е съобразен с фирмените изисквания. Страниците са от алуминий, което означава, че рекламното изделие няма нужда от поддръжка и е изключително практично.

Качествено LED осветление за всеки бизнес

За осветяването на обемните букви за Корект 2012 използвахме качествени LED светодиоди от доказаната корейска компания G.O.Q LED. Модулите са гарантирано безопасни и трайни. Това тяхно предимство практически удължава живота на всяка светеща реклама.


Клиент: Корект 2012


Дата: Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Карлово