С млад екип, който е амбициозен и креативен, те винаги остават на върха на модните тенденции. Поради разрастването на бизнесът им, те имаха нужда от несветещи и светещи букви.

За тях изготвихме система от светещи и несветещи обемни букви, които покрихме с бял плексиглас.

Изработка на обемни букви в Ловеч за магазин Styler

За изработката на обемни светещи букви за магазин Styler, използвахме системата за плексигласови страници. Благодарение на първокачествените материали, метеорологичните условия не биха били предпоставка за проблем.

Тъй като е изключително важно да представим коректните цветове на логото на клиента, използвахме фолио за светещи реклами 3M , което поставихме върху обемните букви. Осветлението на светещите букви е на едни от водещите в бранша – G.O.Q. LED. Те се открояват с това, че са енергийно ефективни, светят ярко и разполагат с дълъг експлоатационен живот. Специалистите ни са квалифицирани за работа с материалите на 3М и се справят с ловкостта и скоростта при използването им в производството на рекламното изделие.

Изработка на несветещи обемни букви за Styler

Несветещите обемни букви Ловеч, покрихме с 3мм бял плексиглас. Те придават визия за изтънченост и акцентират бранда на фирмата по съвършен начин. Изработихме несветещи обемни букви от плексиглас „тип сандвич“, за да придадем максимално фирмената идентичност на марката. Ние използваме специална технология, за да може буквите да са самозалепващи. Това прави монтирането им изключително лесно, без да е необходима помощ от опитен майстор.

Вижте също обемни букви Плевен


Вижте също обемни букви Габрово


Вижте също обемни букви Троян


Клиент:  Нов Стил ООД


Дата:  Януари 2020


Гаранция: 2 години


Град: Ловеч