Австрийската компания Eglo е сред лидерите в производството на осветителни тела в световен мащаб. С повече от 70 търговски компании, разположени на пет континента, Eglo се стремят да отговорят на постоянно развиващите се пазари, като вече 50 години предоставят модерни решения за осветление с отлична функционалност и на достъпни цени. Една от мисиите на компанията е в подкрепа на зелената енергия, за която те допринасят, разработвайки осветителни тела с LED технология за устойчиво и енергийно-ефективно осветление.

За новия магазин на австрийската компания в град Пловдив, изработихме външна реклама, която се състои от обемни букви и лого.

Обемни букви с устойчива и стилна система с алуминий

Цялата светеща реклама за фасадата на магазина е разположена в дължина от 480 см и височина от 160 см. Големината на отделните букви и логото определи използването на системата с алуминиеви страници и лице от плексиглас. Така изработените обемни букви са стабилни и устойчиви на всякакви атмосферни въздействия. Осен това изглеждат стилно и елегантно и допринасят за отличното представяне на бранда.

За да пресъздадем надписа идентично с фирмените цветове, използвахме фолио за светещи реклами 3М Teal Green. Така рекламните букви светят в цвета на компанията. Допълнително, по изискване на клиентите, боядисахме и алуминиевите профили в избрания от тях цвят по система RAL. Получиха се светещи букви и лого, отговарящи на маркетинговата визия на Eglo представителни и атрактивни.

SloanLED модули за осветяване на реномираната марка

Като водещ производител на LED осветителни тела, от Eglo предпочетоха светодиодните модули SloanLED, които са най-добрите на пазара за осветяване на рекламни изделия. Използването им гарантира дълготрайност, висока ефективност и надеждност на светещите букви. Патентованата технология на оптичната система на LED модулите определя широк ъгъл на осветяване, ярко и равномерно разпределение на светлината. С тях всеки бранд ще направи впечатление. Медия Дизайн дава гаранция от 5 години на всички светещи реклами с осветление SloanLED.


Клиент: Eglo осветителни тела


Дата: Ноември 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив