„Етика“ e мултидисциплинарен медицински център. Разполага с най-иновативното медицинско оборудване. Там ще Ви посрещнат над 25 подбрани практикуващи специалисти, лекари и терапевти, с интернационален опит. От медицинския център се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изграждането на рекламна визия.

Обемни букви от инокс за рецепция – МЦ „Eтика“

За МЦ „Етика“ бяха изработени елегантни интериорни букви от инокс. Изделията от златна драскана неръждавейка са монтирани директно към стената, прибавяйки към красивия интериор допълнително усещане за лукс.

С лице и страници от златна неръждаема ламарина, всяко рекламно изделие се превръща с истинско бижу. Този вид букви се предпочитат и за обособяване на рецепции, тъй като те са лицето на един обект и участват пряко в създаването на първо впечатление у клиентите.

Имиджова реклама за всеки бизнес

Що се отнася до реклама, която да подкрепя реномето на компаниите, буквите от инокс или още казано неръждаема стомана са отличен избор. Подходящи са както за външна, така и за вътрешна инсталация. Материалът запазва вида си непроменен за дълго време и Ви осигурява реклама без нужда от никаква поддръжка за години.


Клиент:  МЦ „Eтика“


Дата:  Октомври 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив