Хотел Paloma се намира в центъра на морския курорт Слънчев бряг. Ключовото местоположение Ви предлага богато разнообразие от места за забавления и отдих: водни атракции, търговски центрове и нощни заведения. Поради уютната си обстановка и високото качество на предлаганите услуги, Хотел Палома се радва на голям интерес както от български, така и от чуждестранни туристи.

От ръководството повериха на Рекламна агенция Медия Дизайн проекта по изграждането на рекламна визия за обекта, като създадохме за тях различни видове изделия. Част от тях са и интериорни букви, обособяващи техния лоби бар.

Интериорни обемни букви от неръждавейка за хотел Paloma

Нашият екип изработи интериорното рекламно изделие за хотел Paloma от драскана неръждавейка. Още известни като букви от инокс. Те са отлично средство за създаването на елегантна имиджова реклама. Монтирани са на разстояние от стената с помощта на дистанционери, което създава допълнителен ефект за дълбочина.

Неръждавейката е гъвкав материал, който позволява създаването на изделия дори с по-нестандартни форми. Здрави и устойчиви, този тип обемни букви са подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба.

Обособете ефектно всяко помещение

Освен, че създават правилна визуална комуникация, този тип обемни букви привличат вниманието на хората и впечатляват с дизайн. Тези надписи придават стил на всеки бранд и се предпочитат от компании, които желаят да имат по-авторитетно представяне пред своите клиенти.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с дългогодишен опит в проектирането на всякакъв тип реклама. Нашите професионалисти подхождат към всеки проект индивидуално, като се грижат да получите красиви, представителни и трайни във времето рекламни изделия.


Клиент:  Хотел Paloma


Дата:  Април 2018


Гаранция: 3 години


Град:  Слънчев бряг