Дом за възрастни и временно нетрудоспособни хора „Хармония“ е открит през декември 2016г. от д-р Николай Вършилов, лекар от град Пловдив. В центъра се осъществява широк набор от услуги и дейности: комплексна грижа за хора след инсулт, инфаркт на миокарда, травми, деменция и други.

От „Хармония“ се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката и монтажа на обемни надписи и лого на обекта.

Обемни букви и лого от ПВЦ за Център за грижи „Хармония“

Изделията за Център за грижи „Хармония“ са изработени релефни от 19мм ПВЦ, облепено с висок клас цветно фолио. Надписът е монтиран върху специална алуминиева конструкция, която от своя страна бе инсталирана върху фасадата. По този начин се гарантира здравина и устойчивост. Цялостната визия допълни уютния дух на сградата и създаде приветлив акцент.

Богато разнообразие за всеки бизнес

Рекламните изделия като обемни букви от ПВЦ са отлично средство за брандиране на обект от всякакъв вид. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага голямо разнообразие от видове и изработка, които могат да отличат всяка сграда. Квалифицираният ни екип е готов да предложи атрактивни и функционални надписи, които да рекламират вашия бранд. Работим единствено надеждни и доказани производители на материали, което носи спокойствие на нашите клиенти за години напред.


Клиент:  Център за грижи „Хармония“


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив